Bästa Campingläget

Tävla med din egentagna bild från ditt bästa Campingläge. Vinn presentkort, värde 2000 kr

Tävling - Bild på bästa campingläget.

Som campare med husvagn eller husbil hamnar vi ibland på bland det vackraste naturen kan erbjuda. Nu vill vi ge dig chansen att tävla med din bild från ditt favoritläge. Tävlingen pågår till 24 april 2020. Vinnaren presenteras på Vårmässan i Ludvika den 25-26 april.

Vinnare blir det bidrag som i slutet på tävlingen har flest röster.

Fotot som innehåller pålagd grafik eller texter kommer ej att accepteras. Vi kan heller ej acceptera skärmdumpar utan bilden måste vara med sitt ursprungliga motiv.

Om bilden innehåller en person gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Personen i bilden måste ha gett sitt samtycke och ansvaret att detta efterlevs ligger på den som tagit bilden och laddar upp tävlingsbidraget.

Vinnaren informeras via e-postadress som angivits i tävlingen.

Bidrag som deltar i tävlingen får användas av Kurts Husvagnar för publicering på sociala medier i syfte med att informera om tävlingen tillsammans med Fotografens namn.

Ansvariga för tävlingen reserverar sig för eventuella ändringar som skulle kunna råda vid händelser som ligger utanför arrangörens kontroll. Arrangören kan således inte bli ansvarig för händelser som ligger utanför dess kontroll, att tävlingen blir avbruten, försenad eller inställd.

Kurts Husvagnar förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

Kurts Husvagnar förbehåller sig rätten att när som helst revidera dessa villkor.


Vi har över 200 fordon i lager.  Se fordonslager just nu
Direktlänk till Husbilar | Husvagnar

Vi söker personal till både verkstad och butik. Läs mer och sök här

 

Back to top