Gör dig redo för sommaren med Sun Living!

Passa på att ta del av ett riktigt bra erbjudande hos Kurts Husvagnar i Ludvika!

Vi presenterar nyheter under våren

Astella från Adria, KABE Van och Affinity by KABE

2020 blir ett år med många nyheter. Flera av dessa kommer vi på Kanon-Kurt att kunna presentera under våren. Adria med sin nya lyxiga modellserie Astella. KABE som kommer med plåtisar i form av nya KABE Van och överaskningen Affinity by KABE.

Den 25-26 april 2020 startar våren på riktigt hos Kurts Husvagnar i Ludvika. Vårmässan öppnar klockan 10 lördagen den 25 april och är öppen lördag och söndag mellan 10-16. Varmt välkomna!

Lediga tjänster hos Kanon-Kurt

Vi söker nya medarbetare till oss 2020

Inför säsongen och året 2020 söker vi Verkstadstekniker, verkstadspersonal och sommarpersonal till butiken. Välkommen till oss på Kanon-Kurt!

Missa inte vårt helt galna erbjudande som endast gäller fredagen 29 december 2019

Tävling. Vinn biljetter till I juletid

Vinn biljetter till "I Juletid" på vår facebooksida
Grattis! Här är vinnarna av biljetter till föreställningen “I Juletid” på Cassels i Grängesberg den 6 december.

Det innebär att vi just nu ger dig extra bra pris för ditt inbyte, om du väljer att köpa en KABE 2019, av våra kvarvarande demo- eller lagerfordon. Klicka och läs mer om vårt extra fina erbjudande!

Presentkort är en oerhört uppskattad present för campingintresserade och husvagn/husbils-ägare. Välkommen in till oss så förbereder vi ett fint, rött presentkort.

Vinterförvaring

Campagon har sammanställt denna artikel om vinterförvaring

När man njutit av sin husvagn/husbil under våren, sommaren och hösten är det dags för vintern. Campagon har sammanställt denna artikel om vinterförvaring.

Torrbollen® Fuktslukare

Originalet som minskar risken för fukt, dålig lukt och mögel.

Torrbollen

 

TORRBOLLEN sortimentet handlar om ett effektivt sätt att avfukta ett utrymme med olika smarta behållare och särskilda dehydrerande kristaller. Dessa suger upp överskottsfukt från luften som sedermera samlas i de olika behållarna och ser till att minska risken för fukt, dålig lukt och mögel. Sortimentet är till stora delar uppbyggt på refill och därmed ges en möjlighet till återkommande avslut och längre affärsrelationer med era kunder.

Besök www.torrbollen.se för mer information.

Håller fukten på rätt nivå
Torrbollen Fuktslukare tar effektivt bort överskottsfukt i utrymmet den står i. När en bra fuktighetsnivå uppnåtts avstannar processen och sedan hålls den nivån stabil.

Minskar risken för mögel
Mögel är ofta bidragande till [...]

Back to top