Lediga tjänster hos Kanon-Kurt

Vi söker nya medarbetare till oss 2020

Inför säsongen och året 2020 söker vi Verkstadstekniker, verkstadspersonal och sommarpersonal till butiken. Välkommen till oss på Kanon-Kurt!

Missa inte vårt helt galna erbjudande som endast gäller fredagen 29 december 2019

Tävling. Vinn biljetter till I juletid

Vinn biljetter till "I Juletid" på vår facebooksida
Grattis! Här är vinnarna av biljetter till föreställningen “I Juletid” på Cassels i Grängesberg den 6 december.

Det innebär att vi just nu ger dig extra bra pris för ditt inbyte, om du väljer att köpa en KABE 2019, av våra kvarvarande demo- eller lagerfordon. Klicka och läs mer om vårt extra fina erbjudande!

Presentkort är en oerhört uppskattad present för campingintresserade och husvagn/husbils-ägare. Välkommen in till oss så förbereder vi ett fint, rött presentkort.

Vinterförvaring

Campagon har sammanställt denna artikel om vinterförvaring

När man njutit av sin husvagn/husbil under våren, sommaren och hösten är det dags för vintern. Campagon har sammanställt denna artikel om vinterförvaring.

Torrbollen® Fuktslukare

Originalet som minskar risken för fukt, dålig lukt och mögel.

Torrbollen

 

TORRBOLLEN sortimentet handlar om ett effektivt sätt att avfukta ett utrymme med olika smarta behållare och särskilda dehydrerande kristaller. Dessa suger upp överskottsfukt från luften som sedermera samlas i de olika behållarna och ser till att minska risken för fukt, dålig lukt och mögel. Sortimentet är till stora delar uppbyggt på refill och därmed ges en möjlighet till återkommande avslut och längre affärsrelationer med era kunder.

Besök www.torrbollen.se för mer information.

Håller fukten på rätt nivå
Torrbollen Fuktslukare tar effektivt bort överskottsfukt i utrymmet den står i. När en bra fuktighetsnivå uppnåtts avstannar processen och sedan hålls den nivån stabil.

Minskar risken för mögel
Mögel är ofta bidragande till [...]

Sveriges campingplatser har haft ytterligare en mycket stark säsong. Det visar den årliga undersökning som branschorganisationen SCR Svensk Camping genomför bland sina medlemmar. I undersökningen uppger 81 procent att de haft bättre eller lika bra beläggning som 2018.

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som besökte höstmässan i helgen. Det blev en underbar helg med sol och värme bland alla Husvagn- och husbilsnyheter. Många tog en titt på alla nyheter från KABE, Adria, Polar och Sun Living.

Aircondition Fresh Jet FJ2200 Nu: 11.900:-

(Ord. pris 27.758:-)

Gäller endast vid köp av ny KABE årsmodell 2019 tom 31/10-2019.

Back to top